Lidt historie om Stald Sakstrup

Den gamle slægtsgård Sakstrup blev købt af Bodil og Torben Christensen den 1. august 2000.

Vi avler udelukkende med præstations afstamninger og fokuserer meget på type og bevægelse. Det er staldens grundidé at fremavle Dansk Varmblods heste med ekstraordinære gode ridemæssige egenskaber, der har kapacitet til at konkurrere på højt niveau. Det er også meget vigtigt for os at de føl/heste som bliver solgt fra Stald Sakstrup, er af høj kvalitet, derfor fodres hestene optimalt med et godt fuldfoder og passes omhyggeligt, med smed og dyrlæge i hele deres opvækst.

Før i tiden har Sakstrup været et kvæg/svine- og planteavlslandbrug i mange generationer.

Omgivelserne omkring Stald Sakstrup

Stald Sakstrup er meget smukt beliggende i de flotte nordjyske landskaber. Omkranset af skove, bakker, søer og folde, ligger Sakstrup ca. 1 km fra den lille by Bjergby.

Ugenert af larmende trafik, er skovene omkring Sakstrup meget attraktive til en god skovtur på hesteryggen.

Stald Sakstrup tilbyder også hovbeskæring

Torben Christensen uddannende sig i 2001 til at kunne hovbeskære, og har i dag allerede en meget stor kundekreds af faste og tilfreds kunder.

Kundekredsen befinder sig i det meste af Nordjylland, og vi vil gerne høre fra nye potentielle kunder. Vi besvarer gerne på spørgsmål om priser og tider – kontakt Torben på tlf.: 98971728 eller 20132062.

Torben Christensen

Torben har en fortid som landmand, på et Jersey kvægbrug i Vennebjerg uden for Hjørring. I år 2000, valgte Torben og konen Bodil at sælge gården, for derefter at flytte på Sakstrup for at udforske drømmen om et stutteri med heste under Dansk Varmblod.

Torben har i mange år været aktiv indenfor hesteopdrættet som han har dyrket som hobby sideløbende med bestyrelsesposter inden for Danske Jersey foreninger.

Til dagligt bruger Torben meget af sin tid på driften af Stald Sakstrup, sideløbende med at han hovbeskærere egen og fremmede heste i det meste af Nordjylland. Torben er uddannet til dette, og har efterhånden en meget stor og tilfreds kundekreds.